ENEN
alle kategorier

Hjem> Om os > Om os

AFEN VENDING MACHINE Co, Ltd.

1 workshop

AFEN er en af ​​de bedste kinesiske salgsautomater producent og handelsvirksomhed, der har været i denne branche fra 2009, specialiseret i at udvikle, producere og markedsføre relaterede produkter inden for selvbetjeningsteknologi. Som en leder af omkostningseffektive salgsautomater systemløsninger udbyder med ejer avancerede tekniske evner og enorm produktionskapacitet. AFEN er en af ​​de salgsautomater, der har specialiseret sig i at producere højkvalitets og omkostningseffektive automater, med 24 timers ubemandet selvbetjeningsløsning og service, som har skabt stor værdi for mange af vores kunder.

 • produktionsgrundlag

  60000㎡ fremstillingsbase

 • automatisk produktionslinje

  Stærk metalpladebehandlingskapacitet 

 • produktionslinje udstyr

  Professionel automatisk samlebåndsdrift

 • lager

  Årlig produktionskapacitet op til 100,000 enheder

AFEN har et uafhængigt kerneteknologi- og hardwaresoftware-F&U-center, indenlandsk avanceret pladeproduktionslinje, automatisk miljøbeskyttelsesspraylinje, slutsamlebånd og forskellige typer præcisions-CNC-testudstyr.

AFEN er forpligtet til at opbygge en global produktionsbase af høj kvalitet af salgsautomater og levere høj kvalitet og alle typer salgsautomatprodukter i verden, med passende produkter og professionel selvbetjeningsløsning til forskellige kundebehov, vi har altid sikret, at det perfekte produkt i detaljer, brugen er effektiv og stabil, og betjening og vedligeholdelse er enkel og bekvem.

WhatsApp
E-mail