ENEN
alle kategorier

Hjem> Produkt > Madautomat

AF-D900-54C(V22)+MW varm madmåltidsautomat med mikroovne

12
主 图 3
Forespørgsel

AF-54C+MW_01

AF-54C+MW_02

AF-54C+MW_03

Hot Food Vending Business

Varm madautomat, det er en intelligent restaurant,smart køkken, det kan sælge 60 til 160 kasser af måltid, det er velegnet til salg af pizza, hamburger, hotdog, pommes frites, kasse frokost måltid, take-out osv.

Det er velegnet til drift i kontorbygninger, skolecampus, fabrikker osv,du kan udvikle forretning relateret til morgenmad, frokost, fastfood på disse steder.

Med hensyn til leje- og arbejdsomkostninger bør driftsomkostningerne for en maskine være meget lavere end for en restaurant i samme tidsrum.

Derudover er placeringsstrategien fleksibel, cateringforretningsstrategien er også fleksibel, flere maskiner kan styres med kun en lille mængde mandskab. Maskindrift kan dække flere lokationer og påvirke flere forbrugergrupper, og der kan være rindkomst fra multimedie-storskærmsreklamer plet.


AF-54C+MW_04

AF-54C+MW_05

Maskinkonfigurationer

Dens lastkanal, hovedsagelig transportbåndstype, varerne leveres jævnt med elevatorleveringssystemet. Dets kølesystemkonfiguration, temperaturen kan fleksibelt justeres mellem 4 ℃ og 25 ℃, den er velegnet til salg af forskellige fastfood (såsom bagerimad) ,sandwich, pizza, hamburger osv.).

Det er 22 tommer skærm, indkøbssektion, den intelligente interaktionsskærm, understøttende indkøbskurvfunktion, flere betalingsmetoder og praktisk køb.

Separat mikrobølgeovn, mere mad kan opvarmes på samme tid.


所有通用

Omkostningseffektive salgsløsninger

Softwareløsninger:

AFEN Intelligent SAAS servicesystem

Automatdelen

Telemetri icloud-servicesystem, fjernstyring, nem softwarestyring og intelligent fjernbetjening, det er gratis at bruge for evigt efter køb af maskinen.

Dens hovedfunktioner omfatter,

1. Realtidsovervågning

2.Videoovervågning

3. Driftskonfigurationer

4. Fejlalarmering

5.Statistisk Analyse

6. Indkomstvurdering

7.Promotion indstillinger

8. Annonceindstillinger

9. Mobil APP

Betalingsløsninger:

Ud over de grundlæggende konfigurationer af kontanter, mønter, kortacceptorer, endda ID-bekræftelse, funktionsmulighed for aldersbekræftelses.

Endnu vigtigere er mobiltelefonbetalingen den internationale standardversion og anden kontantløs betaling,

specifikt QR-koden,ansigt-Scan/fingerprint,NFC og andre betalingsfunktioner kan tilpasses og udvikles ved docking med tredjepart.

AFEN service:

1. Vores komplette service, før-salg, betaling og forsendelse, eftersalg.

2.Pre-sales, kun vejledningen, specifikt modelvalg, modelkonfigurationer, software- og funktionstilpasning, betalingstilpasning.

3. Betaling & forsendelse, vi forhandler en plan.

4. Eftersalg, inklusive den nye maskinbetjeningsvejledning (hardware og administrationssoftware), fjernfejlfinding og reparationsvejledning,maskinopgradering og teknisk support, reservedelsstøtte, uafhængig vedligeholdelses- og reparationstræning.

5. Vores serviceressourcer, teamet (kontoansvarlig, hardware- og softwareingeniør), samarbejdet (video- og pdf-kursus, onlinevejledning, vejledning på stedet).


Relateret produkt

SEND BESKED

WhatsApp
E-mail