ENEN
alle kategorier

Hjem> Nyheder

24-timers smart lægeservice

Tid: 2023-01-26 Hits: 60

Hvad skal jeg gøre, hvis et feber- og forkølelsesapotek lukker midt om natten?

På dette tidspunkt kan den døgnåbne serviceautomat hjælpe dig med at afhjælpe dine presserende behov.

Ud over at købe medicin kan automater også tilbyde fjernkonsultationstjenester. Læger vejleder brugen af ​​medicin. Med tidens udvikling bliver automaternes stigning og fald mere og mere diversificeret og intelligent. Der er intet umuligt end uventet. Alt kan forventes i fremtiden.

I de sidste tre år med anti-epidemi har AFEN reageret hurtigt på markedets efterspørgsel og tacklet problemet med selvbetjeningsfrie anti-epidemiprodukter. På nuværende tidspunkt har den et komplet sæt af modne, omfattende salgsautomatløsninger til medicin, masker og anti-epidemiartikler. Vores forskellige salgsautomater med medicinske forsyninger kan sælge masker, testreagenser, desinfektionsmidler og andre medicinske forsyninger, som fuldt ud kan opfylde kundernes behov, hjælpe med at realisere kontaktløse køb og give bekvemmelighed for befolkningens sunde forbrug.

Den 24-timers smarte lægetjeneste, frigør hospitalspresset, forhindrer læger i at blive krydsinficeret, reducerer arbejdsomkostningerne for apotekspersonalet, reducerer farmaceuters arbejdspres og forbedrer hospitalsmedicinsk behandling.

Reducer patientrisikoen, undgå krydsinfektion, giv mere bekvemme medicintjenester, forbedre patienttilfredsheden og tilpas de unges forbrugsvaner.


WhatsApp
E-mail