ENEN
alle kategorier

Hjem> Nyheder

AFen-automater: Banebrydende ekspertise i den globale salgsautomatindustri

Tid: 2023-10-09 Hits: 13

Hunan, Kina - I 2009 blev en visionær virksomhed født - AFen Vending Machine. I dag står det højt som et fyrtårn for innovation og pålidelighed inden for automatisk detailhandel.

AFen salgsautomat

AFen er mere end en virksomhed; det er et vidnesbyrd om den utrættelige stræben efter ekspertise. Som en førende producent og primær kilde til salgsautomater omfatter AFen produktforskning og -udvikling, fremstilling og salg, alt sammen under ét tag. Denne integration giver os mulighed for at levere verdens mest omkostningseffektive og stabile automatiske detailløsninger.

AFen fabrik

Vores uafhængige R&D-team, banebrydende pladeværksted, state-of-the-art test- og montagefaciliteter og fuldt automatiseret malingssprøjteudstyr udgør rygraden i AFens aktiviteter. Med disse ressourcer sigter vi mod at revolutionere salgsautomatindustrien med den fineste teknologi og kvalitet.

Som en banebrydende leverandør af automatiske detailsystemløsninger i Kina er AFen den foretrukne leverandør og partner til globale selvbetjeningsdetailmarkeder. Ved at udnytte vores avancerede R&D og teknologiske dygtighed, kombineret med omfattende produktionskapaciteter, har vi opnået vores ry som det foretrukne valg for virksomheder over hele verden.

Diverse produktsortiment: AFen Vending Machines sætter en ære i at tilbyde en bred vifte af salgsautomatløsninger, der imødekommer de skiftende behov hos både forbrugere og virksomheder. Vores bedst sælgende produkter omfatter:

Combo automat: En alsidig salgsløsning, der tilbyder en bred vifte af snacks, drikkevarer og endda friske fødevarer, alt sammen i én kompakt enhed.

Combo salgsautomat

50-tommers salgsautomat med berøringsskærm: En banebrydende salgsautomat med en rummelig 50-tommer touchskærm, der tilbyder en interaktiv og engagerende kundeoplevelse.

50-tommers salgsautomat med berøringsskærm

22-tommers salgsautomat med berøringsskærm: Denne salgsautomat er ideel til steder med pladsmangel, og dens 22-tommers berøringsskærms-grænseflade fylder meget.

22-tommers salgsautomat med berøringsskærm

Automat med elevator: Ved at kombinere innovation og bekvemmelighed sikrer vores elevatorudstyrede salgsautomater sikker og effektiv produkthentning.

Automat med elevator

Automat til frisk mad: For dem, der søger friske og sunde muligheder, leverer vores friske madautomater et dejligt udvalg af kulinariske lækkerier.

Automat til frisk mad

Friskmalet kaffeautomat: En kaffeelskers drøm, disse maskiner tilbyder en række friskbryggede kaffemuligheder for at tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.

Friskmalet kaffeautomat

3-i-1 kombineret instant kaffeautomat: En alt-i-én løsning til kaffeentusiaster, der tilbyder instant kaffe, cappuccino og mere med blot et tryk.

3-i-1 kombineret instant kaffeautomat

Intelligent mikromarked: Forvandl ethvert rum til et mikromarked med vores intelligente løsninger, der giver en bred vifte af produkter til travle forbrugere.

Vægmonteret salgsautomat: Disse vægmonterede maskiner er ideelle til at maksimere pladseffektiviteten og tilbyder bekvemmelighed uden at ofre variation.

Fryser salgsautomat: Hold frosne godbidder lige ved hånden med vores fryseautomatløsninger, perfekt til is og mere.

Fryser automat

Varm madautomat: For dem, der har lyst til varme måltider på farten, leverer vores automater med varm mad en lækker og tilfredsstillende oplevelse.

Automat med varm mad

Salgsskab: Sikker og effektiv, vores salgsskabe er designet til sikker og kontaktløs produkthentning.

Salgsskab

I øjeblikket eksporteres AFen produktsortiment og automatiske detailløsninger til mere end 80 lande verden over. Vores maskiner finder omfattende anvendelser i indkøbscentre, hospitaler, skoler, højhastighedstogstationer, lufthavne, parker, lokalsamfund og virksomheder.

AFen salgsautomat

Vores mission: At forbedre livet ved at give globale kunder stabile, energieffektive og bekvemme salgsautomatprodukter og -tjenester. AFen sætter en præmie på at levere avanceret kvalitet og overlegen værdi, en forpligtelse, der har opnået tillid og præference hos kunder over hele verden.

AFen Vending Machine – hvor innovation møder pålidelighed, og hvor hvert produkt er et vidnesbyrd om en lysere, mere automatiseret fremtid.

________________________________________________________________________________

Om AFen salgsautomat: Etableret i 2009, AFen Vending Machine er en højteknologisk virksomhed dedikeret til området for automatisk detailhandel. Som en førende producent og primær kilde til salgsautomater, integrerer AFen produktforskning og -udvikling, fremstilling og salg med fokus på at levere omkostningseffektive og stabile automatiske detailløsninger til det globale marked.

AFen salgsautomat producent

Kontaktperson til pressemeddelelse:

E-mail: info@tcnvending.com

Whatsapp/telefonnummer: +86 134 6942 0547


WhatsApp
E-mail