ENEN
alle kategorier

Hjem> Nyheder

Klargøring til automatvirksomhed

Tid: 2022-09-24 Hits: 277

Klargøring til automatvirksomhed

del 1

If dig er en brand virksomhed i detailbranchen,eller en råvaregrossist/detailhandler,overvejer placeringen direkte, og lær hvordan man betjener salgsautomater. 

Som ny praktiserende læge uden råvarer kanaler,på den ene side skal du lære operationsstrategien, på den anden side skal du finde Partnerne of råvarekanaler.

Den tidligere,du skal overveje, hvilket marked du vælger at gå ind på,aSom ny deltager anbefaler vi, at du starter med nogle få råvarer kategori,en række spørgsmål, som du skal overveje, fødevarer eller non-food råvarer? hvilken slags mad eller non-food? hvor længe du planlægger at operere?   og forberedelse af dine backup-planer.

Than sidstnævnteDu skal overveje betalingen og rabatten, og derefter overveje din mellemfristede og langsigtede råvarekanalstrategi. 

del 2

En række spørgsmål omkring placeringsbeslutning, den første, overvejelse af din mellem- og langsigtede placeringsstrategi. 

Vi anbefaler dig inspicere virksomhed miljø på stedet før virksomhedens begyndelse,især placeringsbeslutningen er en udendørs scenes.Vi skal kende jordens situation, regnbeskyttelse, strømforsyning og andre sikkerhedsforhold.

Desudennår der henvises til forhandlingen af beliggenhedens lejeudgift. Vi foreslår, at hvis der ikke er sikkerhed for absolut rentabilitet, kan du overveje lejebetalingsmetoden for salgsautomatens indtægtsandel.

del 3

Valget af maskinmodel,based på beslutning om forretningsmodel, som du har taget, hvis du arbejder selvstændigt og ønsker at købe en maskine. Vi anbefaler, at du vælger en top salgsproducent at købe automaten.Velkommen på besøg AFEN til høring,our sorterne af høj kvalitet maskinmodeller   professionelle støtteydelser kan  hjælpe din salgsautomatvirksomhed.

del 4

Virksomhedslicenserne kan være nødvendigt i mange lande/regioner,du bør lære mere om det inden starten.

del 5

For at få vist drift af salgsautomater,wvelkommen på besøg AFEN til konsultation, velkommen til at besøge vores fabrik,vi kan tage dig med til at øve forskellige maskine modeller og drift of software til styring, Vi vil også give dig videokurser til ltjene og maskindrift systematisk fra alle aspekter.

 

 


WhatsApp
E-mail