ENEN
alle kategorier

Hjem> Nyheder

Fortjenestestrategi for automater

Tid: 2022-09-24 Hits: 318

Fortjenestestrategi for automater

Forretningsmodellen

Først og fremmest for de nye praktiserende læger,franchisetagerens måde,eller selvbetjent, skal du træffe en beslutning,som en ny deltager og operatør, hvis du beslutter dig for at operere uafhængigt, så fortsæt med at overveje de næste to spørgsmål, hvordan man vælger en salgsautomat, og hvor man kan købe den.

De følgende sider er referenceforslag til dig, håber at hjælpe dig.

Principper for strategi

De fleste af automaterne på markedet hovedsageligt sælger snacks og drikkevarer, og uanset hvad hvad varen er,dit salg dybest set stole on sælger råvarer for at få overskud.Derfor,salget bestemmer mængden af ​​fortjeneste, og salg kan kun garanteres, hvis der er nok forbrugere.Hvis du vil have nok forbrugere, er placeringen af ​​salgsautomater meget vigtig. Du skal overveje følgende punkter, når du træffer beslutninger om Beliggenhed.

Om det sted, du vælger, har en miljø, der tiltrækker forbrugere og tiltrækker folk til at stoppe,om der er nok Trafik, og om der er nok effektive forbrugergrupper.

Når din maskine er i et miljø, der er egnet til shopping, og der er nok trafik i spotområdet og en vis procentdel af effektive forbrugergrupper, så ydu skal overveje en passende varekategori.

Driftsdel, der er nogle tips, du skal regelmæssigt justere varekategorien gennem salgsdataene i administrationssoftwaren og foretage genopfyldning rettidigt.

Maskinerne bør efterses regelmæssigt for at sikre normal brug og rent udseende samt nødvendige funktionsopgraderinger.

Endelig anbefaler vi, at du korrekt kan dekorere maskinens udseende før festivaler og helligdage, tilføje nogle produkter relateret til festivaler og helligdage, arrangere atmosfæren i lokationsmiljøet og derefter kombinere med passende rabatter og kampagner.

Når ovenstående betingelser grundlæggende er opfyldt, tror vi, at du vil få succes og opnå tilstrækkeligt overskud.

Specifik analyse af profitfaktorer

1. Beliggenhedsfaktor

Trafikken er den første.Placeringen du vælge skal sikre, at der er forbrugere nok,overvej derefter en passende varekategori.

 Vi anbefaler, at du foretager markedsundersøgelser først for at få nogle kundedata, derefter analysere, hvor trafikken er, og hvad klokken er trafikken, andelen af ​​effektive forbrugergrupper, deres efterspørgsel og præferencer. Generelt, hvis der er en vis mængde trafik, og forbrugerne har tid til at blive for at shoppe, kan disse steder være et godt valg, som f.eks skoler,fabrikker,kontorbygning,samfund,lufthavn og stationer,etc.Generelt er disse steder relativt lukket,der er en enorm trafik, og mængden har nok tid til at shoppe, i situationen, vil der være tilstrækkelig shopping og tilfredse salg.

Et andet synspunkt,de forskellige typer automater,der vil generelt være en relativt fast placeringsstrategi.

Salg af snacks og drikkevarer maskiner, der hovedsageligt sælger snacks og drikkevarer, har det bredeste kundegrupper, første overvejelse,det høj trafik Beliggenhed,såsom indkøbscentre,parker,stationer  samfundosv.

De varme madautomater og kaffeautomater er generelt placeret i kontorbygninger,skoler,lufthavn og stationer osv.

Friskvareautomaterne og voksenvareautomaterne er generelt mere effektive, når de placeres i boligsamfund på grund af deres relativt snævre kundegrupper.

Endelig, i henhold til råvareforbrugshyppigheden på forskellige steder, skal du passende tilføje nogle råvarer med høje bruttoavancer.

Placeringsdetaljer,en detalje, du skal overveje, placeringen og retningen af ​​salgsautomater, du skal sikre dig, at kunderne nemt kan finde maskiner.

For eksempel, hvis placeringen er i indkøbscenter,derefter nær indgangen til indkøbscentret og elevatorindgangen i indkøbscentret.Hvis placeringen er i park, så tæt på porten til parken og udsigtspunkt. Hvis placeringen er i kontorbygningen, så lobbyen på første sal.

Placeringsdeling,de nye praktiserende læger måske ikke har nok erfaring og ressourcer, placeringsbeslutningen kan være vanskelig.I situationen kan du observere og lære mere fra dine konkurrenter, som den indledende fase kan du vælge den samme placering blandt dine konkurrenter, men det er bedst at gøre dine varer anderledes end andre.

2. Lejeomkostningsfaktor

Der er lejeomkostninger i det meste af placeringen, efter placeringsbeslutningen, har du brug for at forhandle med den relevante ansvarlige for bygningen. Der er tre punkter i forhandlingsprocessen, som kræver særlig opmærksomhed.

Den første er at diskutere opkrævning af elafgifter for automater,aafhængigt af de forskellige opkrævningsformer kan den opdeles i faste takster eller takster baseret på faktiske elforbrug.Den anden er forhandlingen af ​​leje af lokalet.Den sidste er forhandlingen om metoden til betaling, hvilket generelt er direkte almindelig fast gebyropkrævning eller opkrævning baseret på andelen of salgssummen,beslutningen afhænger af din vurdering af salg og indkomst.

3. Yderligere indtægtsfaktor

Efter lejeforhandling,du kan put den salgsautomats ind brug.Ud over kilden til profit fra produktsalg, kan du også samarbejde med annoncører at spille reklamer udpeget af dem (hvis din maskine er konfigureret med en stor skærm, over 22 tommer.), så kan du opkræve annoncegebyrer.In nogle tilfælde,det reklame kan stå for en større procentdel af omsætningen.

4. Betjeningsdetaljer

Brugen af ​​salgsdata (af administrationssoftware),ved at observere salgsdata efter maskinerne taget i brug i en periode,du har brug for at få disse oplysninger, dine hot-sælgende og langsomt omsættelige produkter på forskellige steder, hvilket vil hjælpe med at optimere din varekategori og lokationsprogram. Derudover kan du gennem analysen af ​​de komplette data også finde ud af problemerne i driftsprocessen, for eksempel, om genopfyldningen er rettidig, om maskinfejlen håndteres i tide osv.

Maskinens udseende,det udseende er også meget vigtigt. A skrogudseende med bedre visuel æstetik kan lave dig skiller sig ud fra konkurrenter, kan en sådan maskine endda blive et attraktionssted.Desuden, hvis der er to automater maskiner,og den ene ser meget teknologisk og cool ud, mens den anden ser ud meget gammel,hvis du er og forbruger,det er der ingen tvivl om du er helt sikkert villig til at gå til den første og foretage et køb.Derfor skal maskinens udseende også være opmærksom på.

If og maskine placeret udendørs,we anbefaler dig tilføje en baldakin med en smukt udseende, på den ene side,dens udseende er attraktivt for kunder,på den anden side,det kan også beskytte maskine fra vind og regn, så vil din maskine tjene længere.

Udstilling af varer,placeringen af ​​varer er en del af vedligeholdelse af maskinens udseende. Vi anbefale at placere nogle flotte  varmt sælgende produkter i et iøjnefaldende og center position,de relativt almindelige goder er placeret i begge sider af lastkanalen.

Opsummer

Overskudsmodellen af ​​salgsautomater, den mest vigtigt er som kerneoverskuddet generelt kommer fra sælger varer, than anden kilde til supplerende fortjeneste er reklameafgift.Derfor under denne dual-line profit model,stærte med det grundlæggende og focus på råvarer salg, er salget hovedstrategien.

Hjertet i strategien er placering. På grundlag af denne kernebeslutning skal du også være opmærksom på hvert trin.

Endelig håber vi, at du vil holde fast i det i lang tid efter starten, fokusere på salgsdata, fokusere på hvert operationstrin, lære af andre.

I branchen vil AFEN altid være med dig, sorterne af højkvalitetsautomater til din reference, og vores professionelle service vil også hjælpe din forretningsudvikling.

 


WhatsApp
E-mail