ENEN
alle kategorier

Hjem> Nyheder

Automatproducent eller franchisetager

Tid: 2022-09-24 Hits: 353

Automatproducent eller franchisetager

Som et forslag til nye praktiserende læger anbefaler vi, at du køber automater hos en topproducent, der er nogle grunde!

Forretningsmodel

Generelt er den måde, franchisetager, gebyr eller depositum, det er uundgåelige,valg af maskinmodeller,bare nogle få,og varetyper leveret,bare nogle få. Det vigtigste, du skal selv finde placeringen.

Hvis du har din egen råvarer, eller du ønsker at starte forretning selvstændigt, få en maskine fra en topfabrik, vil der være rabatter på bulkordrer.

Forretningsfleksibilitet

1. Machien model svalg

En top salgsproducent har en række højkvalitetsmodeller til din reference, der er hardware- og softwaretilpasningsprogrammer, der afhænger af din efterspørgsel, betjeningsvejledning, maskinopgradering osv., du kan få hjælp til enhver tid!

2. Intelligent servicesystem

En førende salgsproducent har uafhængigt udviklet administrationssoftware, hvis du for eksempel køber en maskine fra AFEN, kan du betjene softwaren gratis. Vores administrationssoftware kan intelligent styring af salgsbeholdning og kontrollere fejl, og kan opsummere og analysere salgsdata. Hele betjeningen af ​​maskinen overvåges af baggrunden, den kan give driftsstatusfeedback i realtid, datainformation og understøtter fjernbetjeningen for nogle funktioner.

Som for franchisen virksomheder, er deres offentlige data for alle franchisetagere. I tilfælde af sådanne offentlige data kan du ikke effektivt udvikle og udvikle uafhængige og personaliserede virksomheder.

3. Fleksibilitet af råvarer placering

Maskinen kan justeres, opgraderes eller ej. Faktisk er det nødvendigt at justere hardware- og softwareindstillingerne regelmæssigt i henhold til ændringer i forbrugernes efterspørgsel. For eksempel i tilfælde af store drikkevaresalg i sommerseller store kalorier snacks om vinteren,justeringen er nødvendig for fragtkanal, køleområde osv., producenten kan acceptere din efterspørgsel og give dig vejledningen, men franchisetageren vil ikke, hvis det er tilgængeligt, du skal betale ekstra.

 


WhatsApp
E-mail